måndag 19 maj 2014

Bloggforum

Underbara & händelserika dagar med såväl barndop som bloggevent i göteborg på nyrenoverade Scandic Rubinen har tagit form senaste dagarna. Så nu är jag tillbaka med packningen fylld av inspiration och ny kunskap. Vill rikta ett stort sjungandes tack till Frida med bloggen Trendenser och hennes medhjälpare Helén som arrangerade bloggforum för 60 bubblande bloggare inom främst inredning. Här blev vi bortskämda med lärorika föredrag om både sökoptimering, fotografering och designhistoria blandat med workshops om hur bloggosfären kan utvecklas och ta ny mark. I hotellets smakrika miljö har nya kontakter och trevliga bekantskaper smidits i samklang med god mat och dryck! Nu ska jag äntligen djupdyka i alla kittlande goodiebags med fin-fint innehåll! Fler bilder från bloggforum finns på min Instagram @stoltzmalin samt under den gemensamma taggen #bloggforum2014.
Foton: Malin Stoltz

4 kommentarer:

 1. Så kul. Det måste ha varit fantastiskt!! Kim

  SvaraRadera
 2. Malin! Så otroligt kul att jag fick träffa dig på Bloggforumet, vilken härlig och sprudlande människa du är. Tack för alla skratt och jag hoppas verkligen att vi ses igen. Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Stort tack för att du kom Malin! Det var verkligen jätteroligt att lära känna dig lite mer. Hoppas vi får tillfälle att träffas fler gånger framöver. Krama Amelia och hälsa din paparazzi från mig :)

  SvaraRadera
 4. Kim - Ja det var ett väldigt inspirerande forum!

  Hej kära Anna & Frida!
  Det är ni som ska ha tack, både för inbjudan och ert varma välkomnande! Jätte glad att vi tog oss upp till Göteborg och detta trevligt arrangerade bloggforum!
  Hoppas verkligen vi ses igen. Och hojta gärna till om ni kommer ner till Malmö!
  Stor kram till er!

  SvaraRadera