Hur denna fantastiska fredagskväll fortlöp får ni se inom väldigt kort. Fram tills dess vill jag ge er ett utsökt recept på gårkvällens förrätt, Moule Marine, en rätt som ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Har ni inte redan testat det så rekommenderar jag er att göra det, framförallt om man gillar skaldjur. Musslorna är inte bara goda, de är även väldigt lätta att tillaga, vilket alltid är ett plus om man har middag på en fredagskväll efter jobbet. Denna eminenta rätt serverade vi i vita skålar med lejonhuvud, en skål som även passar väldigt bra till gratinerad löksoppa. Till detta drack vi ett förträffligt Bordeauxvin som skapade ett förstklassigt äktenskap med musslorna!
Receptet hittar ni HÄR.
Hejsan, fin blogg:) Vart kan man köpa skålarna med lejonhuvud på??
SvaraRaderaHej! Tack så mycket! :)
SvaraRaderaSkålarna kan man köpa lite överallt. Bland annat på Cervera eller Bolagret!