fredag 16 december 2011

Shining onion

Köket är för mig en plats som bör frodas i ett balanserat samspel mellan matlagning och trivsel. En samlingsplats som premierar umgänge samtidigt som ingredienserna skapar magi i de väldoftande kastrullerna. För ett tag sedan boostade jag våra glasburkar som möjliggör att matvaror exponeras utan att för den delen ge ett rörigt intryck. Synliga matvaror som bjuder in till kulinariska ingivelser borde vara lika självklart som en säng i sovrummet. Här om veckan var det dags att släppa in vår mest användbara ingrediens på köksscenen, the shining onion! Precis i närheten av spisen, där löken i nio fall av tio tillagas, har den självklara komponenten fått en plats på första parkett. (Ps. Har ni sett vilken vacker lyster de torkade Hortensiorna fortfarande har, de är nästan vackrare nu än när de stod i vatten! Ett starkt tips!)
Foton: M-Stoltz

2 kommentarer:

  1. Jag har också torkade hortensior. De är såå vackra!

    SvaraRadera
  2. Tack för en mysig lunch <3 /Kram Rebecka

    SvaraRadera