söndag 1 april 2012

Smygtitt

Helgen har kantats av ett upprymt pysslande i vår nyfödda matsal. Vi är upp över öronen nöjda över det resultat som åstadkommits under denna månad. Att bevara den genuina sekelskifteskänslan trots nya materialval kan vara klurigt om man inte lyssnar på hemmets övriga byggstil. Beslutet om hur rummets karaktär skulle fullbordas var vi ganska så klara med redan vid idéstadiet. De spröjsade dörrarna, den platsbyggda  bröstpanelen, den randiga Ralph Lauren tapeten & rummets nutida möbler har sannerligen gift sig vackert med varandra. Resten av kvällen kommer bestå av ett fortsatt gullande med vårt kära nytillskott till rum. Detaljer såsom skräddarsydda sammetsgardiner, kristallampor till fönsterna, Kartell lampa i taket samt annat smått & gått får ni se så fort det är på plats. Fram tills dess får denna smygtitt stå för underhållningen!
Foto: M-Stoltz

6 kommentarer:

  1. Can`t wait.Love to see it.Like your stile soooo
    much//WY

    SvaraRadera
  2. Så FINT! Vill se mer!! =) Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Det ser så fantastikst fint ut och jag ser fram emot att se hela matsalen ss.

    Kram Elisabeth

    SvaraRadera
  4. Åhh, vad fint! Ska verkligen bli kul att se slutresultatet! Är olivträdet riktigt eller är det konstgjort? Om det är riktigt skulle jag gärna få lite tips på hur det ska skötas för jag skulle så gärna vilja ha ett inomhus.
    /Sandra

    SvaraRadera
  5. Hej! Olivträdet är konstgjort vilket är väldigt praktiskt :) Vi har ett riktigt på balkongen som i stort sett klarar sig själv året om.

    SvaraRadera
  6. Hej! Var kommer den vita kruka ifrån? Passar väldigt bra med olivträdet :)

    SvaraRadera