tisdag 22 maj 2012

Red wine

När svensk sommar visar sig från sin bästa sida är det lätt att landa i semestervanor trots att semestern ännu inte anlänt. Det röda i glaset känns därav som en given gäst då grillen tänds & sällskapet bredvid skiner i takt med solen. Trevligt just då men sämre för kroppen dagen efter. Igår skrev jag därför avtal med mig själv om att vinet endast bör landa i glaset om helgen, oavsett hur mycket det förhöjer stämningen till grillmiddagen. När semestern däremot anländer är vinet mer än välkommet såväl onsdag som lördag. Obs! Detta är en ambition, hur det sen går får vi se! 
Foto: M-Stoltz

2 kommentarer:

  1. Är så nyfiken på hur det går med era bröllopsplaner!
    Kan du inte berätta mer!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Våra bröllopsplaner går bara fint tack! Har varit ute i väldigt god tid med det mesta vilket gör att sommaren förhoppningsvis blir stressfri. :) Målsättningen har hela tiden varit att låta planeringen bli en rolig del av bröllopet, istället för ett stressmoment. Där ligger så otroligt mycket planering bakom ett bröllop. Ett tips är därför att i god bestämma sig för de stora valen, då blir detaljerna betydligt lättare att applicera. Vi ser SÅ fram emot vår stora dag, det ska bli helt fantastiskt!
    Ledsen att jag inte skriver så mycket om bröllopsplanerna här på bloggen. Vill helt enkelt inte bli för privat, vilket är lätt hänt när det handlar om något så personligt som bröllop. Om inte förr så kan ni räkna med bilder & tips efter bröllopet! Då lär jag vara expert inom området! :)
    Kram Malin

    SvaraRadera