lördag 26 januari 2013

Sneak Peak

Hoppas ni njuter av helgen! Själv ska vi alldeles strax bege oss iväg på middag till goda vänner. Innan dess får ni er en liten smygtitt på hur renoveringens nuläge ser ut på ovanvåningen i huset. Inte direkt inflyttningsklart, men helt klart en bra bit i rätt riktning! Tack & lov för den stora källaren som för närvarande sväljer en bra bit av vårt bohag. Det känns nästan overkligt att vi i veckan som kommer säger farväl till lägenheten & Hej till den nya adressen! En ny epok i livet som vi är mer än redo att möta!

5 kommentarer:

  1. Ser fram mot när det blir klart, blir säkert lika fint som lägenheterna ni haft.......
    LKJ

    SvaraRadera
  2. Så spännande!!! Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Det är verkligen roligt att få följa. Lusläste Metro bostad och njöt i fulla drag av alla vackra bilder och detaljer. Blicken min faller just nu på dörren bakom din rygg samt lister kring dörröppning. Det kommer att bli ett helt fantastiskt hem liksom det ni hade i lägenheten, Det är ngt alldeles speciellt när man byter adress...särskilt kul då man flyttar till större ytor. Det kommer bli lite som julafton då kartongerna packas upp och alla sakerna hamnar på sin plats.

    Flyttkramar från Elisabeth i Göteborg

    SvaraRadera
  4. Det är underbart att följa förändringen! Och desto roligare blir det ju närmare "finliret" man kommer! :) Mest av allt längtar vi till dagen då köket står klart & allt ska packas in på sin rätt plats. Lycka!! :) Det lär dock dröja ett tag..
    Kram på er!

    SvaraRadera
  5. Det stora steget till första huset tog vi i somras, även här hålls det på att renovera för fullt :) Det är underbart och rörigt på samma gång, hade inte velat ha det på något annat sätt :)

    kram /iris

    SvaraRadera