måndag 18 februari 2013

Summer In Mind

Efter dagens busväder känns det ytterst passande att grotta ner sig i datorns sommaralbum & drömma sig bort till den ljusare årstiden. Jag fäster blicken i bilderna från denna magiska Julikväll & inser kvickt att längtan efter sommaren nu har förvärrats 10 gånger!
Foton: M-Stoltz

4 kommentarer:

  1. Åh, jag längtar också till sommaren! Du Malin, jag har en fråga till dig! Vi håller just nu på att planera bröllop, och en sak som jag tycker är svår är att göra ett preliminärt tidsschema för hela dagen/kvällen. Har du något minne av vad ni hade för hålltider för vigsel, fotografering, mingel, middag, tårta, dans osv?

    Tack på förhand! /Sara

    SvaraRadera
  2. Så underbart härligt det ser ut! Vill också ha sommar nu! Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Ja som man längtar efter sommar & sol! Jätte fina bilder! Tack för en inspirerande blogg! Hälsningar Mia

    SvaraRadera
  4. Hej på er!

    Sara - ledsen för mitt sena svar. Vårt körschemat på bröllopsdagen spikade framförallt våra toastmasters i samråd med oss & köket. Där finns en hel del tider att förhålla sig till så att allting flyter på så bra så möjligt utan onödiga väntetider eller stress.
    Även stället där man har bröllopsfesten påverkar hur lång/kort väntetiderna bör vara. Vi valde t.ex. att fotografera oss efter vigseln medan gästerna minglade på slottets terass där det fanns gott om sittplatser. Rekommenderar er att prata er samman med personalen på det stället där ni ska vara. De brukar ha bra tips! Och utgå ifrån hur ni själva hade velat ha det ifall ni var gäster på ert egna bröllop!

    Stort Lycka till!

    SvaraRadera