fredag 10 maj 2013

Outside Cooking

Det börjar snart bli lite pinsamt att berätta om vårt (fortfarande) kökslösa liv. För närvarande går det i snigelfart. Leveranstider, byggtider, hantverkartider, förseningar, fel i leverans, väntetider, el, belysning, vatten, rör, golv, köksinredning, vitvaror, bänkskiva, vask, fläkt, installationer och så vidare... Dessa begrepp har tillhört vardagen ett ganska bra tag nu och jag tänker inte sticka under stol med att vi längtar efter ett kök... Tack och lov för den högre temperaturen som tillåter matlagning i trädgården. Man får göra det bästa av situationen och finner därmed fin-fina lösningar, den ena festligare än den andra. Igår kväll kom vännerna Kajje & Jacob förbi på en spontan torsdagsmiddag i vårt enkla lilla "utekök". Det blev gräddstuvad Pytt i panna med rödbetor & stekt ägg. Enkelt och gott med två varma plattor som främsta redskap. Här pratar vi back to basic! Och nog smakar det mesta bra mycket bättre utomhus!
Foton: Malin Stoltz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar