måndag 2 september 2013

Stileben of the Day

I vardagsrummet på ovanvåningen har jag gått loss i detta ständigt levande stilleben. Ett ställe där jag kan byta ut detaljerna beroende på dagsform. De detaljer som fått pryda hörnan några veckor nu är en blandad kompott av böcker, Voluspa ljus, Linus favoritlampa, tavla av Alexius Huber (som ska sättas upp på väggen), ljusstake  på trägrund & ordkonst med ett av de bästa citaten jag vet. Under kvällstid när ljuslyktan är tänd framträder citatet vackert med hjälp av ljusets skuggor. Gillar man detaljer är det perfekt att gruppera sina detaljer istället för att sprida ut grejorna lite här och var, då slipper man den röriga känsla som lätt uppstår om man överdekorerar varenda vrå.
Foton: Malin Stoltz

6 kommentarer:

 1. Hej! Gillar verkligen din inredningsstil och finner mycket inspiration till mitt eget hem. Vad är det för skåp du har här? Ett precis sånt, eller kanske lite bredare, letar jag efter.

  Tack på förhand!

  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Hej! Du kan verkligen konsten att få till det när du inreder! Gillar! Väntar med spänning på att du ska visa mer av ert nya kök. Hade varit så kul att se och inspireras av! / Frida

  SvaraRadera
 3. Hej & tack för era snälla ord om min inredning! Så roligt att ni inspireras & gillar min stil. Skåpet kommer från Ikea & heter Bestå. Går att bygga lite som man känner. Är själva jätte nöjda med det!
  http://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/living_room/11794/
  Gällande köket ska jag se till att fixa lite bilder. Några sneakpeaks är ju alltid trevligt! :)
  Kram på er!

  SvaraRadera
 4. Får man lov att fråga vem som skrivit boken "Diamanter"? Vill ha!!!!! / Linda

  SvaraRadera
 5. Hej! Det är en jätte gammal bok av bokförlaget Bra böcker!

  SvaraRadera
 6. Tack för svar! Skall definitivt se om jag kan hitta den på något antikvariat. / Linda

  SvaraRadera