torsdag 24 oktober 2013

InstaDress

Direkt från provrummet med Instragram som närmsta vittne fann jag två perfekta klänningar för mig och magen. I morgon eftermiddag beger vi oss mot Göteborg för en härlig myshelg med lugna oplanerade dagar. Två nya klänningar till fredags och lördagskvällen tyckte därför jag & min gravida kropp att vi var väl värda. Klänningarna tillhör inte någon mammaavdelning vilket gör de användbara även efter graviditeten. En närmare titt på mina fynd som fiskades hem på H&M får ni se i morgon!
#stoltzmalin

3 kommentarer:

 1. Välkommen till Göteborg!
  //Johanna

  SvaraRadera
 2. Vill passa på att ge er två trevliga restaurangtips.
  Dorsia, på Trädgårdsgatan 6, är en sekelskifts-och franskinspirerad restaurang med härlig inredning av textilier, växter och färg. Ett stilfullt ställe att börja kvällen på, med en drink eller två. http://www.dorsia.se/en/.
  För middag är Yaki- Da, på Storgatan 47, en fantastisk trevlig restaurang. Restaurangen är belägen i penthouse med knasig men smakfull inredning. God service med meny bestående av vällagad svensk-fransk husmanskost.

  //Johanna

  SvaraRadera
 3. Hej Johanna!
  Tusen tack för dina tips, jätte snällt! Så roligt att du nämner Dorsia då det är en av restaurangerna vi bokat bord på! :) Det ser verkligen super fint ut på bilderna! Ska kika på ditt andra tips med!
  Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera