tisdag 29 oktober 2013

Week 30

Idag har ännu en härlig milstolpe anlänt då vi gjort entré till vecka 30! När jag först fick veta att jag var gravid började jag entusiastiskt sätta mig in i räkningen för antalet avklarade veckor och dagar. Minns att jag då tänkte lite extra på vecka 30 och hur långt gången man då är. Att vi om ynka 10 veckor blir föräldrar till vårt käraste mirakel är helt fantastiskt och surrealistiskt på samma gång! Vi är så galet nyfikna på vem som ligger där inne. Vilka personlighetsdrag den har och hur den ser ut. Och nyfikenhet kring vilka av våra egenskaper som kommer leva vidare i bebisen.
Vi har nu börjat lite lätt med att inreda bebisens rum. I helgen shoppade vi en massa grejor till startkittet. Att en så liten människa behöver så mycket grejor trodde man inte till en början. När man inser att man hellre lägger sina shoppingtimmar bland barnkläder istället för damavdelningen har man förstått vilka omprioriteringar som redan börjat ta form. Man vill verkligen ge skatten en så kärleksfull, trygg och bra uppväxt som bara är möjlig, vilket jag är övertygad om att den kommer få i famnen av oss! 

5 kommentarer:

 1. Så fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Verkligen. En massa kärlek! =) Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så sant så!!!
  Så fin du är vännen! Vi måste träffas snart! Kramar Milla K

  SvaraRadera
 4. Hej Malin! Jag heter Judit & jobbar som AD på en reklambyrå i örebro! Vi gör ett magasin just nu åt en kund och jagar bilder på Avec. Vi skulle gärna ha med en av dina bidler i vårt magasin. Hör av dig till mig på judit@hhstudios.se så kan jag berätta mer! /Judit

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket kära ni!
  Judit - Kul att ni gillade min bild. Jag mailar dig!

  SvaraRadera