torsdag 6 februari 2014

Match Made in Heaven

Äntligen har vårens blommor börjat anlända till butikerna. Förutom alla ljuva tulpaner som jag redan frotterat mig i så tänker jag givetvis på Hortensian. Om jag varit förtjust i denna fagra sort tidigare är jag nu frälst. En bättre gäst än Hortensian kan mässingskrukan Hortus från Svenskt Tenn inte få. Match Made in Heaven!
 Foton: Malin Stoltz

4 kommentarer:

 1. Hej Malin!

  Verkligen jättesnyggt! Hortensia är min absoluta favoritblomma. Bara man vattnar underifrån så kan de hålla i flera månader.

  Så till något annat. Jag har en fråga vad gäller dina örhängen du hade på er bröllopsdag. De är så väldigt fina! Är det något särskilt märke? Vi gifter oss på Örenäs slott i slutet av sommaren. :-)

  Hälsningar
  Johanna

  SvaraRadera
 2. Jag gillar lyktorna du visar. Carina

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket!
  Så roligt att ni ska gifta er på Örenäs! Vi är själva super nöjda med vårt bröllop där. Det är ett fantastiskt vackert ställe! Kul att du gillar örhängena, de är köpta på MK Juvel på Södergatan i Malmö. Märket heter Susanne Friis Björner. Önskar er ett stort lycka till!

  SvaraRadera
 4. Hej, måste först och främst säga WOW vilket vackert hem ni har. Vart har du köpt det svart bordet? Är på jakt efter ett liknande.
  /Tessan

  SvaraRadera