måndag 12 maj 2014

Appetizer

Och så var jag tillbaka i bloggosfären igen! Ledsen för dåligt uppdaterande. Precis som naturen blommar vardagen av diverse trevliga happenings & som vanligt får Instagram följa dessa snapshots bättre än bloggen. (@stoltzmalin) Här på bloggen samlar jag istället ett litet potpurri av utvalda godbitar som inspirerat mig på ett eller annat vis. Idag tänkte jag komma ikapp med mina bilder från resan. Har fortfarande inte sorterat dem alla. Som jag tidigare nämnt är maten ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat. I Malaga njöt vi av såväl spanska tapas och fenomenal fisk som en lunchpizza vid poolen med en kall San Miguel. Och inte att förglömma den fenomenala Teppenyakin i hamnen & den stämningsfulla saluhallen med extra allt! Precis som på andra semestrar är det blandningen som skapar helheten!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad trevligt det ska bli att få träffa dig på #bloggforum2014 Om du undrar vilka vi är eller vad vi gör så surfa gärna in på vår hemsida eller följ oss på instagram, blogg eller facebook.
  mvh
  /Vi på Leathermaster

  SvaraRadera
 2. Hej Malin!

  Jag har följt dig ett tag men aldrig skrivit, varför vet jag inte! Men nu tar jag mig äntligen i kragen och ger dig all beröm i världen för din blogg (och självklart instagram)! Du är så otroligt inspirerande och det avspeglar sig både i ditt hem och din stil. Att du är vacker som få gör det hela inte värre!
  Fortsätt med det du gör för du gör det förbaskat bra.

  Många kramar!

  Sanna

  SvaraRadera
 3. Leathermaster - Ser också fram emot bloggforum! Ska bli både intressant och trevligt! Ska surfa mig in på er sida och se vad ni har för fint! Mvh Malin

  Sanna - Ett stort jätte tack för din fina kommentar. Så roligt att du inspireras av det jag gör. Alltid roligt att höra! Är själv dålig på att kommentera bloggar så jag har full förståelse för att man sällan gör det. :) Tack än en gång för ditt avtryck här inne! Kram tillbaks!

  SvaraRadera