söndag 29 mars 2015

Insta Weekend

Helgen har fortlöpt med två härliga födelsedagsfiranden. I lördags blev det boule & middag på Malmö Boulebar där min pappa firades. Fullsatta bord & boulebanor intygar om ett tydligt gott betyg från både Malmöiter & andra besökare. Innanför de tunga franska dörrarna råder en härligt opretentiös stämning  som gör det möjligt att ta med sig barn & känna sig bekväm med det. Mitt senaste inlägg om Boulebaren & deras brunch kan ni läsa HÄR. Igår åt vi istället deras "Plat de Grand" som är en blandning av franska klassiska smårätter som delas kring bordet. Ett socialt & trevligt sätt att äta middag på (speciellt med barn ur även detta avseende.) Festligheterna fortsatte sedan i samma sköna melodi även idag. Från fransk bistro & Bouleförlust... till smarrig brunch på natursköna The Lodge på Romelåsen där svärmor stod näst i tur att bli firad. Har ni inte varit där är det väl värt ett besök. Lugnet som råder på den gröna höjden går inte att ta miste på. Den som inte kommer ner i varv där uppe, lär nog inte göra det någonstans..
Foton: Via Instagram @stoltzmalin

3 kommentarer:

 1. Vill tacka för en fin-fin blogg med så mycket härlig inspiration! Passar också på att fråga var ni köpt det snygga matbordet, i vitlaserad ek ser det ut som? / Ulrika

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket! Kul att du gillar.
  Bordet finns tyvärr inte att köpa längre. Vi köpte sista exemplaret då det var en utgående vara. Liknade bord finns säkert att få tag på hos möbelföretagen!

  SvaraRadera
 3. Ser ut som en härlig brunch. Tråkigt med bouleförlusten :P

  SvaraRadera