onsdag 12 september 2012

Celebrating

Igår kväll överraskade jag min fina man med paket & bubbel till kvällsmiddagen. En månad som gifta skulle givetvis firas! Kvällen till ära invigde vi en av våra bröllopspresenter från mina kära kollegor på TV4, de fantastiskt vackra Champagneglasen! Älskar den tunna & långa foten som ger glaset maximal elegans. Med små enkla medel är det lätt att göra vardagskvällen till en fest, om man så önskar!
Foton: M-Stoltz

6 kommentarer:

  1. Hej Malin! Jag är nyförlovad (!) och tittar längtansfullt på dina bilder! Jag har en fråga angående bröllopsfotografering. Jag vill helst fotas efter vigseln, eftersom jag inte vill att jag och min blivande ska se varandra innan ceremonin. Men jag är rädd att gästerna ska tycka att det är väldigt drygt att vänta på oss innan vi kommer till festlokalen. Vad tycker du om detta? Hälsningar Sara

    SvaraRadera
  2. Hej Sara!
    Stort grattis till förlovningen! Det är underbart att vara förlovad & planera bröllop!
    Jag förstår precis vad du menar angående fotograferingen, jag kände precis likadant. Man vill ju vara en överraskning för sin man i sin vackra brudklänning! Av den anledningen valde vi att fotografera oss efter vigseln. Vår kyrka låg ca 20 minuter från slottet vilket gjorde att tiden sprang fort iväg redan där. Här gavs det även tid för gästerna att checka in på sina rum eller gå en sväng i den sagolika slottsmiljön. Där fanns även gott om sittplatser där gästerna kunde mingla eller bara njuta av utsikten innan brudskålen. Vi hade även en pianist som spelade & sjöng under minglet. Vad jag förstått på våra gäster så upplevdes inte väntan som lång. Personligen tycker jag det är viktigt att där framförallt finns sittplatser så att gästerna inte behöver stå med klackar i gräset & vänta, det kan bli väldigt ansträngande en längre tid.
    Hoppas detta var svar på din fråga! Kommer du på fler är det bara att fråga!

    SvaraRadera
  3. Stort tack för både gratulationen och svaret! Jag hoppas att vi lyckas att lösa det lika bra som ni verkar ha gjort! Får även hoppas på fint väder på bröllopsdagen, för det är ju nog trevligare för gästerna att vänta utomhus än inomhus i alla fall:) Stort lycka till i ert äktenskap! Ps. Du var en oerhört vacker brud!

    SvaraRadera
  4. Grattis igen!! Det är en fin ljusstake ni har. Min man undrar var den hittas?
    Stor kram
    Maria på TV4 i Gbg

    SvaraRadera
  5. Bara kul att kunna hjälpa till med tips! Håller tummarna för att ni får ett vackert väder!
    Maria - Hej kollega! :) Kul att din man gillar ljusstaken! Den kommer från Ilva, mer info finns här:
    http://shop.ilva.se/produkt/71800792/mito?webgrp=S%F6kning
    Trevlig kväll på er!
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Åh vad mysigt, längtar tills jag får dricka lite champagne/rödvin ;-)

    Ha en trevlig helg!

    Kram

    SvaraRadera