måndag 28 januari 2013

Farewell Beautiful


De flesta lådor är färdigpackade & placerade i husets källare. På boningsplanet briljerar där ännu inga detaljer, om man bortser från alla testosteronfyllda maskiner med läten värre än ett följe elefanter i kläm. Vi har en bra bit kvar tills detaljstadiet med allt finlir tar vid rodret. Det vill säga den mest lustfyllda delen i renoveringsarbetet. Tiden då drömmen om resultatet äntligen ska visa sig på riktigt! 
En vårlysten bukett med tulpaner fick bli det sista att blomstra i det enastående vardagsrummet (i alla fall med oss som ägare.) Rummet som vid första anblick förförde oss med sin enastående stuckatur, mäktiga takhöjd & generösa yta. En speciell plats som varit med & förgyllt en salig massa härliga minnen. Stunder som för alltid kommer leva kvar i väggarnas historia, & i våra hjärtan. Det är alltid känslosamt att ta farväl, oavsett vad det gäller. Och lika underbart är det vid tillfällen då man välkomnar något ännu bättre! 
Ps. Fler bilder från lägenhetens olika vinklar & vrår utlovas i veckan!
Foton: M-Stoltz

5 kommentarer:

  1. Så vackert! Det har varit så roligt att följa lägenhetens förvandling. Även om det inte blir lika mycket info kring huset så hoppas jag på fortsatta "sneakpeeks" Tummen upp för dig & din blogg! /En trogen läsare från norra Skåne!

    SvaraRadera
  2. Alltså den stuckaturen!!! Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Så fint! Var kommer de tjusiga gardinerna ifrån? Tacksam för svar då vi letar för fullt efter något liknande. /Amanda

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Gardinerna är måttbeställda hos en sömmerska där jag också hittade tyget. Likadant tyg som i matsalen fast i olika färg. //Malin

    SvaraRadera
  5. Hej,

    Jag förstår verkligen att det känns i hjärteroten att lämna den underbara våning ni skapat tillsammans. Tycker väldigt mycket om din blogg och din smak och jag hoppas att få "sneakpeeks" i fortsättningen också.

    Varma hälsningar från en stor fan











    SvaraRadera