tisdag 29 januari 2013

The Soul Has Left The Building

Ett hem utan detaljer är som en kropp utan själ.. Ett faktum som blotta ögat kan bekräfta efter nerpackningen av gardiner, blommor, tavlor & personliga ting. Det enda som återstår är en sista låda & ett klick på lampans off-knapp. Adressen placeras i bagaget & en ny stjärna börjar lysa!

10 kommentarer:

  1. Så spännande! Att bo i hus är helt underbart. Gillar man dessutom inredning är det ännu roligare! Lycka till! Hälsningar från Louise (hittade din blogg via artikeln i Metro bostad och är numera en trogen läsare! =)

    SvaraRadera
  2. Kan tänka mig att det blivit mycket lådor att packa.. Lovar att det blir desto roligare att packa upp!! :-) Kram Anna!

    SvaraRadera
  3. Ja det ska bli riktigt roligt med hus! En massa mer att inreda & en härlig trädgård att möta våren i! Och som du säger Anna, det är betydligt roligare att packa upp än att packa ner! :)
    Kram på er!

    SvaraRadera
  4. Nu vänder du blad från lägenhet till hus.Kan inte vara annat än spännande. Tack för din super inspirerande blogg.

    SvaraRadera
  5. Ny bostad nya möjligheter. Kastar nu via cyberspace, som traditionen bjuder, in en handfull växelpengar, en påse salt och därtill en brödlimpa...in i nya huset säger spark i baken och lycka till med inflyttning och uppackning.

    Kram Elisabeth i Göteborg

    SvaraRadera
  6. Är så glad att du börjat blogga igen:). Tittar in minst en gång om dagen. Var är dina kläder och skor från idag? Tack på förhand!/L

    SvaraRadera
  7. Hej på er!
    Tack för era fina kommentarer!
    L - paljettkavajen är från H&M & skorna från Zara!
    Ha en bra dag! //Malin

    SvaraRadera
  8. Kommer sakna middagarna i matsalen och grappan i vardagsrummet! Men antar att det kommer finnas liknande möjligheter i storslagen miljö i ert kommande hem?! Kram, Big B

    SvaraRadera
  9. Det kan du lita på brorsan! Ännu godare middagar & ännu godare grappa väntar i huset! :) Kram!!

    SvaraRadera
  10. OHHHHHHH tänk vad MAlins inredning gör för magi!!!!!! Kram rebecka

    SvaraRadera