tisdag 22 januari 2013

Instaweekend

Vardagspulsen är tillbaka på sin rätta nivå liksom kvalitetsbränslet efter helgens kompott av trevligheter. Några best-of-bilder via min Instagramlins fick agera loggbok mellan flyttrundorna denna soliga helg.
>Parken levererar vackra bilder oavsett årstid >Fredagsfika på jobbet >Dejt med solen i trädgården >Renovering som går framåt >Upprymda skål i Caipirinha >Flyttpaus med Stina & lilla Lisa.
Konstaterande: Snön är lika vacker som våren är efterlängtad!

Ps. I morgon kommer ett litet utdrag från min inspirationsportfölj (som av förklarliga skäl väger bly för tillfället.) Ett hus inreder inte sig själv, tack & lov!

9 kommentarer:

  1. Härliga bilder! Jaaa lite vår nu hade inte varit dumt. Ses i morgon snäckan! Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Kul med bilder! Är hela huset i behov av ett ansiktslyft eller är det främst kök och badrum ni lägger fokus på?
    //Johanna

    SvaraRadera
  3. Hej Johanna!
    Vi gör ett ansiktslyft på i stort sett hela huset plus att vi ändrar planlösningen en hel del. Mycket att göra men väldans roligt! :)

    SvaraRadera
  4. Vilka fina kuddar din väninna har på sista bilden. Var kommer dem ifrån om man får fråga? Jätte fina!

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att du gillar kuddarna!! Det är faktiskt en gammal vävnad som min mormors mormor gjort en gång som bara legat undangömd. Lämnade in "tyget" till en skräddare som gjorde kuddar av det. Alltså svårt att få tag på samma, men kanske idé att kolla i gamla släktingars gömmor :-)?! /Stina

    SvaraRadera
  6. Ser ut som en härlig helg! Vad spännande med all renovering. Vi renoverade själv vårt hus för några år sedan och nog tar det tid men håller med dig om att det är väldigt roligt. Tack för bra blogg! Carina

    SvaraRadera
  7. Håller med om kuddarna, blir ännu bättre med den superfina historian bakom också Stina! :) Malin, man kan iaf inte säga att du ligger på latsidan ;)

    SvaraRadera
  8. Bloggen is back <3 /Rebecka!!!!!

    SvaraRadera
  9. Ja visst är både kuddarna & historien därtill fin!
    Mickan - nej d vore nog synd & säga! ;)

    SvaraRadera