måndag 7 januari 2013

The first week of the Year

Årets första veckor har tagit form, liksom renoveringen i huset. Ojojoj vad vi kastar om både planlösning & rum. En underbar resa som får adrenalinet att pulsera! Att renoveringen är omfattande råder det heller inga tvivel om. Med en stor konteiner placerad på uppfarten & flitiga byggare tar huset stora kliv framåt dag för dag. Så här långt har det gått som på räls, helt utan hinder & bromsklossar. Bygget har snarare bevisat prov på nya möjligheter som växer fram allt eftersom.
Idag tänkte jag ge er en liten mobil-bilds-kavalkad sen sist jag tittade in här. Nyår spenderades med en förkyld näsa & hostig hals på trivsamma Hotel Skansen i Båstad, där en förträfflig 5-rätters avsmakades med min kära man som bästa krydda på andra sidan bordet. Därefter tog vi på oss morgonrockarna & skålade in tolvslaget & dess färgexplosion från balkongen. Helgen efter nyår fortsatte onekligen att leverera festliga inslag då vår fina vän, Jens, firade gyllene jämnt med rivieran tema under soligt tak. År 2013 ligger mig redan varmt om hjärtat! Hoppas ni känner likadant!

4 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder vännen! En smakstart på 2013!

    /Nathalie

    SvaraRadera
  2. Så nyfiken på att se huset! inga tvivel om att 2013 redan levererar ;)

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder visst har 2013 fått en underbar och flygande start. Roligt att höra att det flyter på med renovering visst är det ngt som får adrenalinet att pumpa. Så roligt att se idéer och tankar formas och skapas av egna eller hantverkares händer.
    Hoppade till av glädje då jag såg detta inlägg den som väntar på ngt gott.....osv osv
    Tänkte på detta med Metro som ju skulle göra reportage har du möjlighet kanske du kan ge en fingervisning om när detta kommer skulle vara så roligt att läsa.

    Fortsatt lycka till med projekten...tänker ofta på dig/er då vi själva håller på med totalrenovering.

    Så roligt men också ansvarsfullt det gäller att ta vara på känslan i den gamla byggnaden.

    Kram o tack för att du delar med dig
    Elisabeth från Göteborg

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Elisabeth - Lovar att lägga ut en länk till Metro bostads webbnummer när artikeln är publicerad!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera