fredag 22 februari 2013

The First Details

De första detaljerna i det färdigställda TV-rummet på ovanvåningen är på plats! Behöver jag säga att jag svävar på rosa fluffiga moln.. Varenda timme av helgen är vigd åt att gulla med vår nya kärlek! Hemmafix med uppackning, städning & garderobsbygge i mitt nya dressingroom står på schemat.  Ååh så skönt det ska bli att få ordning på alla attiraljer!
 Foton: M-Stoltz

5 kommentarer:

  1. Måste kännas jätte skönt.Lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Vilken känsla att äntligen få flytta in i nya bostaden & plocka upp allt möblemang.

    Har funderat på en sak och tänkte nu ta tillfälle att fråga. Vad jag har förstått Malin så arbetar du idag med marknadsföring & försäljning på TV4. Men med ditt intresse och talang för inredning & design, har du aldrig funderat på att faktiskt arbete med det?

    Ha en fin början på kommande vecka! //Johanna

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tack så mycket! Ja det känns verkligen underbart att äntligen vara på plats!

    Johanna - En bra fråga ur en läsarsynvinkel! :) Jag tycker att TV4 är ett väldigt roligt företag att arbeta för liksom mediabranschen. Vid sidan om mitt heltidsjobb upplever jag bloggandet & mina andra sidoprojekt som bra komplement för att tillgodose dessa intressen. Givetvis önskar jag att där fanns ännu mer tid för bloggen & alla de ämnen som jag skriver om. Men i dagsläget värderar jag mitt huvudsakliga jobb för högt för att kasta om i prioriteringarna. Sen vet man aldrig hur det ser ut längre fram! Det är det som är så spännande med livet! :)
    En trevlig vecka till dig med!

    SvaraRadera
  4. Hej Malin,

    Det var av en ren slump jag trillade in på din blogg och nu kan jag inte lämna den! Jag finner en sån stor inspiration ifrån din blogg och ditt vackra hem! Tack snälla för en precis "lagom" blogg med en härlig blandning av allt! Ser fram emot att följa er resa framåt med tillskott i familjen!

    En liten fråga bara, lampan du har i detta inlägget i fönstret. Vet du om den går att få tag på någon stans? Tycker den var så galet läcker!

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  5. Hej Rebecca! Stort tack för dina glädjande ord om bloggen! Verkligen roligt att höra! Lampan på bilden kommer från Ilva. Tror mycket väl att den kan finnas kvar!

    SvaraRadera