söndag 22 september 2013

Golden Green Olives

Bästa tilltugget till bubbel (eller till en alkoholfri lemonade i mitt fall) är min mammas inlagda oliver. Himmelskt goda med smaker som bara mamma lyckas bemästra. Serverades i tjusig skål från dekorativa Jelly Bean. På frågan om jag längtar efter att skåla i ett par riktigt smakrika bubblor är svaret ett sjungande, -Jaa!
Foton: Malin Stoltz

6 kommentarer:

 1. Malin! Små lektioner i fotografering kan jag önska mig av dig. Du tar alltid så fina och stämningsfulla bilder.. Vad har du för inställningar etc.?
  Tack för en bra o inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 2. hej Malin!
  Jag kan varmt rekommendera Petters nya alkoholfria bubbel PURE, under hans namn Plex, finns på de flesta systembolag. Grymt gott enligt mig och jag har provat en massa alkoholfria under mina graviditeter och nu dricker jag det ofta då jag prioriterar träningen...så har du inte provat så gör det!
  Mvh Linnéa

  SvaraRadera
 3. Stort tack för tipset! Den ska jag se till att prova!

  SvaraRadera
 4. Tack för snälla ord om blogg och bilder! Inställningarna beror framförallt på vilket ljus du har och vad för motiv du ska fota. Att prova sig fram & bli kompis med sin kamera är alltid ett bra tips! Där finns massor av inställningar som jag själv inte hunnit lära mig. Systemkameran är fylld med fiffiga funktioner. En bra början är att hitta trevliga motiv som skapar fin känsla! Det är ju oftast känslan man vill förmedla med sina bilder! Lycka till! :)

  SvaraRadera
 5. Hej Malin, instämmer vad gäller dina bilder, jättefina. Men min fråga gäller er bänkskiva här ovan, vad är det för material? Den är jättefin.
  Varma hälsningar Eva

  SvaraRadera
 6. Hej Eva! Bänkskivan och likaså vasken är gjord av kompositsten. Lätt att rengöra och drar inte åt sig fläckar, samtidigt som det är väldans fint!

  SvaraRadera