måndag 20 januari 2014

Dagens inspiration

På vår TV-bänk i vardagsrummet krävs lite mer piff & fix. Hittade nyligen dessa tjusiga bilder på bloggen Gingerbreadhouse. Förutom att gruppera detaljerna gillar jag hur det svart/vita balanseras snyggt med de gröna växterna och den lilla mässinglampan (som förmodligen ger ett mysigt & diskret sken på kvällen.) Även fotokonsten, spegeln bakom böckerna och den alltid lika snygga vasen "Dagg" från Svenskt Tenn ger svar på varför detaljerna skapar helheten!

3 kommentarer:

 1. Hej Malin,
  Jag läser din blogg varje dag och kom att tänka på dig nu när jag sitter och bläddrar bland olika utbildningar och universitet. Om jag har förstått det rätt så jobbar du på TV4 gruppen med marknadsföring och ekonomi? Detta är något av ett drömjobb för mig och därför undrar jag hur du har lyckats ta dig dit du är idag? Studerade du i Malmö? och vilken utbildning läste du?
  Tack för att vi får ta del av din fina blogg och grattis till lilla tjejen! :)

  SvaraRadera
 2. Hej! Så roligt att du kikar in här varje dag! Tack för grattiset, det känns underbart med vår lilla tjej! :)
  Det stämmer bra att jag jobbar på TV4. Jag läste först till "affärsinriktad projektledare" på IHM Business School. Under utbildningen praktiserade jag på en av de större mediabyråerna, Starcom samt på tidningen Metro. På den vägen landade jag i mediabranschen. Direkt efter utbildningen fick jag jobb på Metro där jag arbetade i ca 4 år. Efter Metro läste jag lite olika kurser på Malmö högskola. Och sedan landande jag lyckligtvis på fyran där jag nu jobbat i 3 år! Trivs väldigt bra med både företaget och mediabranschen. Helt klart något jag rekommenderar om man gillar marknadsföring, reklam, digitala medier och försäljning!
  Hoppas detta var svar på dina frågor! Stort lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hej Malin! Hittade hit till denna sida då jag sökte via google på utbildningar för jobb på tv4+marknadsföring+digitala medier, känns så roligt att ha hitta någon som faktiskt gör detta i sitt yrkesverksamma liv:) Blev intresserad av vilka kurser du läst på Malmö högskola. Är det några som har påverkat var du är nu på tv4?:)

  Och måste bara säga: Gud vilken fin blogg du har! Blir så imponerad av den glädje du förmedlar när du skriver och slås verkligen av hur fint ni verkar ha det! Ert hus ger verkligen en wow-känsla:) Och ett stort grattis till er lilla tjej, så mysigt och stort att få bli mamma. Här kommer jag definitivt att kicka in igen. Kram!

  SvaraRadera