tisdag 25 februari 2014

Le Bouquet

Som kronan på verket i vårt kök skiner Carl-Eric Perssons (Drawnbycarl) senaste 3D-alster Le Bouquet. Gillar att den ger en vacker färgklick till kökets svart/vita skala. Till tavlan tillkommer ett par 3D glasögon som gör det möjligt att se djupet i den fagra buketten. Precis som Carl-Erics tidigare succé Ballet de Marionnette (som jag skrev om HÄR) finns även denna variant numrerad i 365 exemplar. Finns att köpa på Olsson & Gerthel.

Foton: Malin Stoltz

10 kommentarer:

  1. Galet fint kök, har precis hittat din blogg och går nu igenom arkivet och kan bara konstatera att erat hus är helt underbart. Njut av tiden med din underbara lilla skatt, tiden bara springer iväg, min dotter blev 8 månader igår. Ha de gott

    SvaraRadera
  2. Är det en marmorskiva eller marmorkakel bakom diskbänken? Kanonsnyggt.

    SvaraRadera
  3. Stort tack! Så roligt att du gillar köket! Och så kul att du hittat hit och fastnade bland alla inlägg! :)

    Bakom diskbänken har vi en måttbeställd marmorskiva som stänkskydd. Är jätte nöjda!

    SvaraRadera
  4. Riktigt snyggt och stilrent! Tack för all inspiration! Hälsningar Lina

    SvaraRadera
  5. Gud vad fint du har det Malin! Tror du det är möjligt att vi använder dina bilder på Le Bouquets produktsida hos oss och skriver att du tagit dem? Mvh Olsson & Gerthel

    SvaraRadera
  6. Läckra bilder du tar.Maria

    SvaraRadera
  7. Så roligt att ni gillar! Stort tack snälla ni.

    Olsson & Gerthel - Tack så hjärtligt! Ni får gärna använda bilderna på produktsidan med mitt namn under. Bara roligt om bilderna kan inspirera fler till att slå till på den fin-fina tavlan!

    SvaraRadera
  8. Ni har det så fint!! Vill kopiera allt till mitt blivande hem.

    SvaraRadera
  9. Åh Malin, ni har så fint hemma hos er! Blir alltid lika imponerad när jag tittar in, du är en stor inspirationskälla. Har sett att andra bloggare har lagt in planritningarna på deras hus, vilket jag tycker är väldigt intressant nu när vi går i hustankar själva här hemma. Är det någonting som du skulle kunna tänka dig att dela? Tack för en superbra blogg. Stora kramen till dig och din familj.

    SvaraRadera
  10. Hej på er & tusen tack!
    Vi har lagt ner mycket tid på huset så det är alltid lika kul när man hör att det inspirerar andra som går i hustankar.
    Gällande planskissen är detta inget jag haft i kikaren. Känner att jag vill hålla en större del av huset privat men delar gärna med mig av sneak peaks från vissa delar. Annars är idén såklart trevlig! Stor kram & tack än en gång för snälla ord!

    SvaraRadera