torsdag 27 februari 2014

Wooden Hand

För någon vecka sedan passade jag på att göra vårfräscht i ett av våra fönster på nedanplan. Jag har just nu ett extra gott öga för träfärgade detaljer då det ger en skön värme mot allt det vita. Tillsammans med kopparlyktorna & kristallampan utgör Wooden Hand från Hay en härlig mix av olika material i blandad färg och form. Ett fönster att vila ögonen på mellan blöjbytena!
Foton: Malin Stoltz

3 kommentarer:

 1. Superfint!! Älskar ditt hem. Måste få fråga vart er fina kristall lampan kommer ifrån?

  / Maria

  SvaraRadera
 2. Hej Malin, jag undrar om du har ett dressingroom även i ert nya hus? om inte, hur förvarar du i så fall dina kläder? Hade varit kul att få se lite bilder på det, samt på ert sovrum.
  Er inredning är så inspirerande!
  / Anna

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Lampan kommer från Ilva. Vet att även Zara Home har något liknande!

  Ja jag har ett dressingroom i huset också. Tycker det är bättre att förvara alla kläder i ett och samma rum istället för att låta gaderoberna ta plats lite här och där. Jag har visat några bilder från dressingroomet här: http://triptoinspiration.blogspot.se/2013/05/sneak-peak.html och här: http://triptoinspiration.blogspot.se/2013/04/details-in-dressingroom.html
  När vi flyttade till huset bestämde jag mig för att endast visa utvalda delar från huset. Känner att resten får tillhöra det privata. Däremot är det kul att visa lite sneak peaks mellan varven. Så som jag gjorde i inläggen från mitt dressingroom t.ex. Dock är det smickrande och väldigt roligt att vår inredning inspirerar!

  SvaraRadera