fredag 7 november 2014

Update via Instagram

Jag vet, jag har varit urusel på att ge bloggen kärlek senaste tiden. Tro det eller ej, men jag är för tillfället aningen trött på min kära systemkamera som jag använt dagligdags under de senaste fyra åren. Då bilderna på alla bloggar och magasin känts som ett och detsamma under en längre tid har jag suktat efter något nytt men inte riktigt funnit det. Har därför tagit mig en liten cybersemester & vare sig läst eller bloggat ett endaste inlägg sedan sist jag skrev här. Ett faktum som öppnat upp för nya inspirationskällor i min egen dagliga sfär. Tack vare min mammaledighet har sinnena fullmatats med långa promenader med Amelia som vägvisare. Ena dagen bland alla mysiga grannkvarter & den andra dagen längs Ribbans strandpromenad med havet i vänsterhanden. Föräldraledigheten berikar även med en uppsjö mammaträffar där alla goa ungar stojar och bekantar sig med varandra. Och alla härliga middagar som står redo efter att lillchefen nattats. På tu man hand eller bland vänner. Stunder som dessa har jag börjat föreviga i ren spontanitet via min mobilkamera, snarare än uppställda stilleben med tidskrävande inställningar på systemkameran. Jag vill i samma andetag fortsätta hylla mobilkamerornas utveckling. Livfulla bilder, direkt i stunden! Kärleken till kameravärldens finrum kommer säkert tillbaka innan jag hinner blinka. Men fram tills dess får den mobila trotjänaren fortsätta leverera ögonblicksbilder från min vardag, snabbt & lätt! En melodi som passar det sällan stillsamma mammalivet alldeles perfekt! 
Bilder via Instagram @stoltzmalin

5 kommentarer:

 1. Åh vad jag saknar dig här på bloggen! Hoppas att allt är bra med er:)

  SvaraRadera
 2. Jag är också en av dem som saknar fina härliga inlägg. Kikar in varje dag i hopp om något nytt :-)

  // Johanna

  SvaraRadera
 3. Här en till som saknar dina foto och inlägg på bloggen, förstår att det är svårt att få tiden att räcka ibland. Hoppas ändå på något inlägg nu i adventstid, dina bilder är så inspirerande.

  SvaraRadera
 4. Hej på er! Roligt & höra att inläggen uppskattas! Men tyvärr räcker inte tiden riktigt till för bloggen just nu. Tiden man hade "över" innan Amelia kom läggs nu oavkortat på henne. En självklar prioritet! Vill absolut försöka få upp något inlägg då och då för att hålla bloggen vid liv. Men hur ofta det blir vet jag inte.. Kanske jag ökar upp bloggandet igen längre fram men just nu stillar jag mest mitt bildbegär via Instagram. Snabbt & lätt! :) Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Hej fina Malin! Tänkte också precis gå in och skriva att jag saknar bloggen och såg då ditt svar här! Självklart är Amelia prio ett! Hoppas allt är fint med er! (och att det kanske kommer ett inlägg emellanåt trots allt ;) Stora kramar till er!! /Sanna

  SvaraRadera