torsdag 4 december 2014

Sen sist vi sågs

Det har hunnit bli både vinter & jul sen jag sist var här. Och det sistnämnda var precis vad man behövde efter ett gråmulet november. Nu fröjdas själen istället av juleljus & sköna tillställningar med nära & kära. Och galet nog är det Amelias andra jul i år. Trots att hon endast var 1 dag gammal när julafton anlände förra året. Förutom julens faktum har dagarna fortskridit med värdefullt innehåll där Instagram varit en trogen tjänare & förevigat några av månadens alla händelser.

> Pappamys både här & där. Framförallt på fars-dag eller på Tivolis julmarknad i Köpenhamn.

> Amelia har insett att hon med egen förmåga kan upptäcka & utforska en hel del i sin närhet.. Detta till trots går det förvånansvärt bra med vår kära inredning & alla detaljer som hör dit. Hon har nyfiket kikat & lite försiktigt velat röra men efter ett antal bestämda -
"Nej" från sin mammas hökögon verkar de sköra grejorna kunna stå kvar precis på samma plats som förr. Fortsätt så säger jag! (Lite lustigt att just klädhängaren med pärlor samt vinkylen får lite extra uppmärksamhet. Sådan mor sådan dotter måntro...? 

>Jag har även hunnit med en sväng till Stockholm där fyrans personalfest ägde rum på vackra Berns salonger. Slutsats; Personalfester med signatur TV4 rockar loss som inget annat. Något som Ola Salo & Amanda Jensen kunde bevittna från scen. Vilket arrangemang att återigen få ta del av, på arbetstid! 

> Precis som vid alla andra månader om året är vi sällan svårflirtade när det kommer till fest & underhållning. Senaste veckorna har kameran förevigat:
Movember med Thanksgiving-tema i Stångby, Julgala på Arenan med David Hellenius & Peter Settman i täten, festligt skålande med fina Mickan på hennes födelsedag, överraskningsfirande för Moraleh som också nådde en festlig milstolpe om antal vintrar. Och så sent som igår bjöd Nathalie hem på Onsdags-taco i hennes Malmhattan hem.

> Sist men långt ifrån minst. Min & Amelias vardag då Mr Stoltz är på jobb. En tid som onekligen bara  blir roligare & roligare. Idag känner man sin lilla pärla då man nu kan kommunicera med varandra på ett helt nytt sätt. Vi fortsätter njuta av våra dagliga promenader varvat med fartfyllda mamma/bebis-träffar. Och tänka sig att något så vardagligt som handling på Ica kan bli underhållande med lillchefen som spexar i vagnen. (Så länge hon är på rätt humör vill säga(!)

Tills nästa gång jag kikar in här: Njut av julens alla dagar & ta vara på varandra! Vi ses snart igen!

Foton: Via Instagram @stoltzmalin

6 kommentarer:

 1. Alltså jag har liiiiiiiiiiiiiiiiite svårt för ditt språk, önskar du skrev lite mer vardagligt faktiskt. Det blir för målande att ta in. Överdrivet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym.

   Visst är det fantastiskt att vi lever i ett land med full valfrihet så att du faktiskt kan välja en annan blogg att läsa. Som passar dina språkpreferenser bättre så kan vi som tycker om Malin språk fortsätta att läsa hennes blogg precis som den är.

   Radera
 2. Det får man absolut tycka. Men då föreslår jag att du läser en annan blogg istället, där språket passar din smak bättre! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej Malin! Tycker din blogg är fantastisk och språket likaså!! Forsätt bara blogga och bry dig inte om omogna kommentarer!! /Lotta

  SvaraRadera
 4. Tack fina ni! Det är ju det som är så bra med bloggar. Att man kan följa de bloggar man bäst gillar & strunta i resten! Varför lägga energi på de andra.... Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Heja Malin!! <3 kram Rebecka

  SvaraRadera